پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۴۷

وضعیت گرد و غبار کردستان به مرز خطرناک رسید / احتمال بارشهای پراکنده

وضعیت گرد و غبار کردستان به مرز خطرناک رسید / احتمال بارشهای پراکنده

سنندج - خبرگزاری مهر: بار دیگر مقدار قابل توجهی گرد و غبار از مرکز کشور عراق وارد استان کردستان و بخشهای دیگری از استان های شمال غربی کشور شده است و از روز گذشته وضعیت آلودگی در این استان را به مرز خطرناک نزدیکتر کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، با گذشت روزها، ماه ها و سال های مختلف پدیده گرد و غبار  در استان کردستان و بخش های جنوبی و غربی کشور به یک موضوع ثابت تبدیل شده و بهتر آن است که در این استان ها به جای وضعیت آلودگی، شرایط پاک بودن آب و هوا را خبری و اطلاع رسانی کرد.

موج تازه ریزگردهای عربی از صبح روز گذشته مسیر استان های کردستان، آذربایجان شرقی و غربی را در بر گرفته و بر اساس گزارش اداره کل هواشناسی استان کردستان امکان افزایش آلودگی طی روزهای آینده به دلیل فعالیت چشمه های تولید گرد و غبار در استان های مرکزی کشور عراق وجود دارد.

مدیر کل هواشناسی استان کردستان در این رابطه به خبرنگار مهر در سنندج گفت: با توجه به وزش باد شرایط برای ورود ریزگردهای عربی به استان کردستان از روز گذشته فراهم شده است و بر اساس گزارش های رسیده میزان دید در ساعات پایانی شب گذشته در شهرستان بانه به کمتر از 700 متر کاهش پیدا کرده است.

محمد طالب حیدری بیان داشت: با توجه به فعال بودن سرچشمه های اصلی تولید گرد و غبار در کشور عراق، امکان افزایش آلودگی در بخش های از کشور وجود دارد ولی خوشبختانه از صبح امروز وضعیت آلودگی در استان کردستان تا حدودی کاهش یافته و این روند باعث شده است تا میزان دید به حدود دو هزار متر افزایش یابد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت جوی استان و میزان بارش های احتمالی خاطرنشان کرد: نقشه های پیش بینی وضعیت آب و هوا نشان می دهند که همزمان با ورود ریزگردهای عربی و به دلیل تغییرات جوی احتمال بارش های پراکنده و رگباری در استان کردستان وجود دارد.

مدیر کل هواشناسی استان کردستان در پایان گفت: میزان بارش های استان کردستان طی روزهای شنبه و یکشنبه چشمگیر نخواهد بود و به همین دلیل لازم است که مردم اقدامات اولیه بهداشتی را برای مقابله با پدیده گرد و غبار انجام دهند.

کد خبر 1310615

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha